Újabb hajóból lesz hotel

A Queen Elizabeth II hajóból múzeum és állószálloda lesz Dubaj partjainál.


Valószínűleg tényleg sokat kellett törni a fejüket a tulajdonosoknak, hiszen Dubajban már így is izgalmasabbnál izgalmasabb szálláslehetőségek vannak, vagy legalábbis készülnek.

A legendás óceánjáró 1969-ben kezdte szelni a habokat, és élete során két és fél millió vendéget fogadott fedélzetén, miközben összesen hatmillió tengeri mérföldet teljesített. Southamptoni kikötőjéből utolsó útja Dubajba vitte 2008 novemberében. Már akkor felröppentek a hírek, hogy szállodává alakul, ebből azonban akkortájt nem lett semmi.

Most azonban úgy tűnik, kezdenek az átalakítások végére érni, és a hajó környékére olyan feliratokat szereltek fel, mint Queen Elizabeth II szálloda: főbejárat, illetve Látogatói parkoló. Többek között ezek a jelek utalnak arra, hogy nemsokára újabb szállodával gazdagodik a legek városa.

Az állítólagos tervek szerint múzeum is lesz a hajón, amely a világ legendás óceánjáróit mutatja be képeken és tárgyakon keresztül. A hírek szerint még az idén, valószínűleg az év első felében megnyitják – írta a travelo.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!