Újabb cégtől lehet kriptovalutával hajót venni

Ázsia egyik vezető hajós szolgáltatója, a Simpson Marine bejelentette, hogy immár elfogadja a kriptovalutás fizetéseket is.

A Simpson Marine a Bitcashieren keresztül kriptovalutát fogad el fizetőeszközként a jachtok eladásakor és bérlésénél. A hongkongi székhelyű társaság a legújabb az egyre több hajógyár és brókercég között, amely elfogadja a digitális valutát, mint az Arksen, a Camper & Nicholsons és a SuperYachtsMonaco.

A digitális tranzakciók iránti növekvő kereslet által vezérelve a Bitcashier fizetési platformjának integrálása lehetővé teszi a népszerű kriptovaluták, például a Bitcoin és az Ethereum használatát a Simpson Marine weboldalán. A cég kijelentette, célja a biztonság, a hatékonyság és az átláthatóság előmozdítása mind a vevők, mind az eladók számára a jachtágazatban az online üzletmenet racionalizálásával, az árfolyam-ingadozás okozta további aggodalmak nélkül.

„Izgatottan várjuk, hogy egyesítsük az erőinket a Bitcashierrel, és felkaroljuk a kriptovalutás fizetések jövőjét a jachtiparban – mondta Richard Allen, a Simpson Marine csoport általános igazgatója. – Ez az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy nagyobb rugalmasságot és kényelmet kínáljunk ügyfeleinknek, bővítve a jachtvásárlás vagy -bérlés lehetőségeit. Azzal, hogy a Bitcashier első hajós partnerei vagyunk Ázsiában, fokozni tudjuk az ügyfélélményt, és az innovációs élvonalban maradunk az iparágunkban.”

(forrás: boatinternational.com, fotók: vistajet.com, simpsonmarine.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!