Új trendek a home office-ban

2020. október 22.
Címkék :

Sokan álltak át otthoni munkavégzésre, ám a tapasztalatok alapján a munkavállalók közül sokaknak problémát okoz az ehhez való alkalmazkodás. Erre lehet megoldás a hotel office.

Ez az új trend nem véletlenül örvend egyre nagyobb népszerűségnek, sokan arról számolnak be, hogy sokkal hatékonyabb a hotel office, mint bármilyen másik környezetben végzett munka.

Ennek fő oka, hogy egy szálloda multifunkcionális munkakörnyezetet és sokféle szolgáltatást kínál, az étteremtől a fitneszteremig, az uszodától a kerthelyiségig. Ha úgy tartja a kedvünk, kezdhetjük a napot egy kerti sétával, majd a reggelit követően a bárban indulhat a munka az e-mailek áttekintésével, sürgős ügyek intézésével.

Egy kiadós ebéd után áthelyezhetjük az irodánkat az élményfürdőbe, és ha délután elfáradt a hátunk, közlekedési dugók nélkül ugorhatunk el a masszőrhöz. Eközben nem kell foglalkozunk az étkezésekkel, és természetesen a hotel office-ban a megfelelő sávszélesség is támogatja a munkánkat, miközben kiemelten figyelnek a biztonságos, higiénikus környezetre és a megfelelő távolságtartásra – írta a turizmus.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!