Új móló épülhet a Balatonnál

2017. január 12.
Címkék :

nyitokep_balatonStratégiai megállapodást kötött az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. illetve a város. A hosszú távra szóló együttműködés célja Balatonfüred keleti városrészének fejlesztése.

A tervek szerint bővítik a paksi atomerőmű kikötőjét és egy új, mindenki számára nyitott móló kialakítását is tervezik. Szó van a cég tulajdonában lévő rekreációs központ fejlesztéséről, valamint a Kisfaludy strand parkolója fölött elhelyezkedő nagyobb ingatlan hasznosításáról.

maxresdefault

Cégünk 1984-ben jött Balatonfüredre azzal a céllal, hogy kollégáinknak megfelelő kikapcsolódási, pihenési lehetőséget biztosítsunk. A rekreáció nagyon lényeges szempont azóta is, és mivel Balatonfüred időközben a második otthonunk lett, egy igazi bázis a munkavállalóink számára, adta magát, hogy megkössük ezt a partneri megállapodást. Abban bízom, hogy a város fejlődése és a tulajdonunkban lévő ingatlanok igényeink szerinti fejlesztése közös cél lehet – mondta Hamvas István az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója, aki hozzá tette: az új, közcélú móló létrehozása, hosszú évtizedekre meghatározhatja a város keleti szélén lévő turisztikai, valamint sportcélú tevékenységeket – írta a balatonfured.hu.

nyitokep_balaton

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!