Új hajó érkezik a Dunára

2021. február 19.
Címkék :

A Spirit of Danube névre keresztelt 190 fős hajó 2022-ben lép szolgálatba, és többek között Budapestet, Bécset, Ruszét és Tulceát is érinti útja során.

A Saga tájékoztatása szerint a vállalat új hajója a Duna különböző szakaszain halad majd végig, a leghíresebb városok mellett kiköt kevésbé ismert településeken is. A Spirit of the Danube a Saga vállalat első folyami hajójához, a Spirit of the Rhine-hoz fog csatlakozni, amely májusban indul az első útjára.

A Spirit of the Danube belső és külső tereit, kialakítását a Duna mentén található városok, országok kulturális és természeti kincsei ihlették, és a vendégek számos „első osztályú létesítményt” vehetnek igénybe fedélzeten, köztük társalgót, könyvtárat, bárt és két éttermet. Az egyik étterem Mark Sargeant Michelin-csillagos séf jellegzetes ételeit kínálja majd, aki számos hajóút alkalmával személyesen csatlakozik a konyhai csapathoz.

Az új hajó mellett a Saga azt is bejelentette, hogy körutazásait csak azok a vendégek vehetik igénybe, akiket beoltottak a koronavírus elleni vakcinával. A vállalat közölte, hogy a döntést azért hozták meg, mert „az ügyfelek akkor utaznak velük nyugodt szívvel, ha maguk biztosítva vannak az oltás által, és tudják, hogy az összes utas be van oltva” – írta a turizmus.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!