Tűzijátéknézés a Balaton közepéről

2024. augusztus 16.
Címkék :

A Balaton közepéről is meg lehet nézni a tóparti települések nemzeti ünnep alkalmából rendezett tűzijátékait. A Bahart hétfőn, augusztus 19-én három, kedden, augusztus 20-án hét kikötőjéből indít tűzijátéknéző hajókat.

Augusztus 19.
Badacsony Hajóállomásról másfél órás tűzijátéknéző bulihajó indul a Füred katamaránnal 21:00-kor, amelynek a fedélzetéről a badacsonyi tűzijáték tekinthető meg.

Badacsony Hajóállomásról másfél órás tűzijátéknéző chill hajó indul a Tomaj katamaránnal 21:00-kor, amelynek a fedélzetéről a badacsonyi tűzijáték tekinthető meg.

Balatonboglár Hajóállomásról 1 órás tűzijátéknéző sétahajó indul a Tünde nosztalgiahajóval 21:30-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonboglári tűzijáték tekinthető meg.

Balatonboglár Hajóállomásról 2 órás tűzijátéknéző bulihajó indul a Badacsony katamaránnal 21:00-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonboglári tűzijáték tekinthető meg.

Balatonlelle Hajóállomásról 2 órás tűzijátéknéző bulihajó indul a Siófok katamaránnal 21:00-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonboglári tűzijáték tekinthető meg.

Augusztus 20.
Keszthely Hajóállomásról 1 órás tűzijátéknéző sétahajó indul a Helka nosztalgiahajóval 20:30-kor, amelynek a fedélzetéről a keszthelyi tűzijáték tekinthető meg.

Keszthely Hajóállomásról 1 órás tűzijátéknéző sétahajó indul a Boglár motoroshajóval 20:30-kor, amelynek a fedélzetéről a keszthelyi tűzijáték tekinthető meg.

Balatonfüred Hajóállomásról 1 órás tűzijátéknéző sétahajó indul a Jókai nosztalgiahajóval 21:30-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonfüredi tűzijáték tekinthető meg.

Balatonfüred Hajóállomásról 2 órás tűzijátéknéző bulihajó indul a Szent Miklós motoroshajóval 20:30-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonfüredi tűzijáték tekinthető meg.

Révfülöp Hajóállomásról 1 órás tűzijátéknéző sétahajó indul a Badacsony katamaránnal 20:30-kor, amelynek a fedélzetéről a révfülöpi tűzijáték tekinthető meg.

Balatonföldvár Hajóállomásról 1 órás tűzijátéknéző sétahajó indul a Csobánc nosztalgiahajóval 20:30-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonföldvári tűzijáték tekinthető meg.

Fonyód Hajóállomásról másfél órás tűzijátéknéző chillhajó indul a Tomaj katamaránnal 21:00-kor, amelynek a fedélzetéről a fonyódi tűzijáték tekinthető meg.

Fonyód Hajóállomásról másfél órás tűzijátéknéző bulihajó indul a Füred katamaránnal 21:00-kor, amelynek a fedélzetéről a fonyódi tűzijáték tekinthető meg.

Siófok Hajóállomásról két és fél órás tűzijátéknéző chillhajó indul a Balaton katamaránnal 20:30-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonfüredi tűzijáték tekinthető meg.

Siófok Hajóállomásról 2 órás tűzijátéknéző sétahajó indul a Kelén nosztalgiahajóval 21:00-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonfüredi tűzijáték tekinthető meg.

Balatonlelle Hajóállomásról 1 órás tűzijátéknéző sétahajó indul a Tünde nosztalgiahajóval 20:30-kor, amelynek a fedélzetéről a balatonlellei tűzijáték tekinthető meg.

A séta- és bulihajójáratokon egy pohár pezsgővel vagy üdítővel, a chillhajón pedig egy koktéllal köszöntik az utasokat. A tűzijátéknéző hajókra a jegyek hamarosan online is megvásárolhatók lesznek a bahart.hu-n.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!