Turbózd fel a hajód a Pannonyacht webshopjából!

2022. április 10.
Címkék :

Számtalanszor előfordul, hogy hajónkhoz szükség van egy alkatrészre, kiegészítőre. Ilyenkor jöhet a hajózási termékekkel foglalkozó cégek felkeresése, a hajótípushoz szükséges termékek felkutatása. Vagy mégsem?! Lehet, hogy elég elővenni a telefont, laptopot, megrendelni, ami kell, és várni, amíg a megvett terméket ingyen kiszállítják?!

A Pannonyacht újonnan indult webshopjában hajóalkatrészek, hajózási kiegészítő eszközök nagyon széles tárháza érhető el, valamint az AB Inflatables márka prémium RIB hajói is megvásárolhatók.

A webshop oldalának böngészéséből az derül ki, hogy a cég termékei közül mostanság leginkább azok válogatnak, akik szeretik a kényelmet. A legnépszerűbb termékek között szerepel például Ewincher 2 elektromos csörlőkar, mini hordozható ultrahangos szélmérő, de találhatunk itt kompresszoros hordozható hűtőládát vagy a kajütben beépíthető hűtőszekrényt is.

Akinek egy egyszerű kötéltároló zsákra van szüksége, az is megtalálja, amit keres és az is, aki klímát szeretne beépíttetni a hajójába. Olyan alkatrészek, mint egy propeller, kormány, orrsugárkormány vagy energiaelosztó ugyanúgy megtalálhatók az „étlapon”, mint az olyan speciális termékek, kiegészítők, mint egy ülésfűtés, spannervédő, Magic Reabord létra vagy egy borhűtő a kajütkonyhába, esetleg olyan napelemes megoldások, amelyekkel kisegíthetjük a hajónk elektromos hálózatát.

Azért csak jobb mobileszközön válogatni, mint utazgatni és keresgélni egy raktárkészlet termékei között…

(X)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!