Tökéletes luxus borkedvelőknek

2017. január 6.
Címkék :

superfun-banner-winedineA luxusutak terén új trend kezd kibontakozni, ez pedig a rövid távú hajóutak és a borok felfedezése.

Összekötni a kellemest a még kellemesebbel, ez az, amit a tehetős világjárók szeretnek. Mostanában a mindig is exkluzívnak számító időtöltés, a hajózás és a sommelier-k által gondosan kiválasztott, adjusztált, szakértő, helyi vezetéssel és kóstoltatással egybekötött bortúrák „kötnek házasságot”. Az ezekre benevező turisták pedig a francia, a spanyol vagy az olasz tengerpart közelében élvezhetik mindezt.

yacht-charter-Italy-wine-1
A kényelmesebbeknek ki sem kell lépniük a szárazföldre, hogy válogassanak a 105 méter hosszú óceánjáró, a Sea Dream kínálatából, amely ezúttal borászatok és kiskereskedelmi hálózatok legjobb szelektált kínálatából töltöget a fedélzeten. Az utasok azért többnyire nem bánják, ha a patinás nevű pezsgők és borok termőterületeivel és helyi pincéivel is megismerkednek, miközben persze nem mondanak le a hajó nyújtotta egyéb szolgáltatásokról, mint a medence, a wellness vagy éppen a kaszinó – írta a Vagabond.se.

SeaDreamYachtClubWineCruises

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!