Tíz euróért meglátogathatjuk a Mikulást

A Finnair 10 euróért virtuális repülőjáratokat kínál, amelyekkel meglátogathatjuk az igazi Mikulást Lappföldön, közben pedig jótékonykodhatunk is.

A Finnair december 25. és 30. között nyolc kanapéjáratot indít, amellyel a Mikulás otthonába, Rovaniemibe repíti utasait a virtuális valóság technika segítségével.

A virtuális beszálláshoz szükség van egy számítógépre, laptopra vagy telefonra, amelynek segítségével bárki átélheti, milyen kényelmes lehet a repülés egy A350-es fedélzetén, a business osztályon. A legjobb élmény érdekében a légitársaság azt ajánlja az „utasoknak”, hogy egy VR-fejhallgatót csatlakoztassanak a telefonjukhoz.

A 30 perces virtuális repülés során Helsinkitől Lappföldre élvezhetjük az északi fényt, gyönyörködhetünk a hullócsillagokban, és az északi sarkkörön átkelve eljuthatunk Mikulásfalvára. A Finnair oldalán megvásárolható jegy 10 euróba kerül, a légitársaság a teljes bevétellel az UNICEF munkáját támogatja a járvány által érintett gyerekek megsegítésére – írta a turizmus.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!