Titanic – a legenda mindig nyerő

TitanicA Titanic 1912-es tragédiája óta folyton jelen van a köztudatban. A ’80-as években a roncsok kiemelése, a 2000-es évek elején az ominózus film, az elmúlt években a replika gyártásával kacspolatos hírek miatt. Most éppen azért, mert egy új, interaktív számítógépes játékot terveznek „Titanic: Honor and Glory” néven.

Egyelőre még csak demóverzió érhető el, de hamarosan készen áll a játék, amelynek célja, hogy a játékosok az online térben átélhetik az eseményeket. Korhű szereplők, valódival megegyező belső terek és a süllyedés teljes folyamata alkotják a játékot.

Sailing_titanic

Már most elérhető egy animáció, amely a süllyedést mutatja be teljes, valós időben, vagyis 2 óra 40 percben. A filmen nem csak kívülről, hanem belülről is láthatók a terek, így elképzelhetővé válik hogyan tör be a víz a hatalmas hajótestbe. Az animációban szereplők egyelőre nincsenek, de a játék végleges verziójában természetesen megjelennek az ikonikus szereplők.

Meet_Titanic

Akinek tehát nem volt elég James Cameron filmjében végignézni a tragédiát, az most egy youtube videón keresztül a romatikus sallangoktól megtisztított változatban teheti ezt meg, már ha van rá 2 óra 40 perce.

 

 

Forrás: Titanic HG

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!