Terhi 450 CC – Gyorsaság és stabilitás

2019. június 26.
Címkék :

A Terhi 450 CC-ben tökéletes társra lel, akár egyedül, akár a családdal szeretné a napot a horgászatnak és a pihenésnek szentelni.

Az új Terhi 450 CC a korábbi 445-ös modellre épül, azonban a megerősített hajótestre már akár egy 40 LE-s motort is szerelhetünk, így gyorsabban és stabilabban szelhetjük a habokat. A középre helyezett kormányállás tovább növeli a hajó stabilitását, amely így akár egy fővel is kiegyensúlyozott és komfortos marad.

A középkonzolba került az akkumulátor és az elektronika, ezáltal a hátsó tárolórekesz felszabadult. Ide került a két üzemanyagtartály és bőven maradt hely a kötelező felszerelésnek is. Az összecsukható középső ülés a négy tárolóval, valamint az evezőtartóval megegyezik a korábbi modellben található megoldással.

A duplafalú hajótest akár tengeren is kényelmes és meglepően csendes használatot biztosít. A dupla hajótest közötti teret zártcellás poliuretán hab tölti ki, ami megfelelő stabilitás mellett kellő rugalmasságot biztosít, emellett szerepe van a zajcsökkentésben is.

A Terhi 450 CC rendelhető a megszokott robbanómotor helyett 2 vagy 4 kW-os elektromos motorral, így akár a Balatonra is tökéletes választás.

(Cikkünk teljes egészében megtalálható az Aqua Magazin legújabb számában.)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!