Télen is strandolhatunk a Balatonon

2017. október 18.
Címkék :

A november 15-i nyitás után a szigligeti fürdő a Balaton első olyan közösségi strandja lesz így, ahol a szaunázást követően akár meg lehet mártózni a tóban. A településen már hagyomány az újévi fürdőzés.


A Balaton északi partján fekvő szigligeti strand az idén is megkapta a legjobb eredményta Kék Hullám strandminősítésben, bekerült a balatoni strandok között a top 10-be.


A kétszintes létesítmény új alapokra helyezi az egész éves strandüzemeltetés feltételeit. A tetőtérben egész évben nyitva tartó szaunákat, zuhanyzókat, közösségi teret, napozóteraszt alakítanak ki. A november 15-i nyitás után a szigligeti fürdő a Balaton első olyan közösségi strandja lesz így, ahol a szaunázást követően meg lehet mártózni a tóban. Közel 150 négyzetméter alapterületen vizesblokkoknak, kismamaszobának, öltözőknek ad helyet. A lidóhoz közeli épületben gyermek vizesblokkot is kialakítanak.


A fűthető épület kiszolgálja a téli rendezvényeket is: a futóversenyt, a süllőfesztivált, az újévi csobbanást, valamint a november közepétől már üzemelő, esténként kivilágított műjégpálya vendégeit – írta a magyarorszagkul.nlcafe.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!