Szoba tengerparttal

terkep_caribbeanMilyen jó, ha valahol sosem köszönt be a tél. Legalábbis én így gondolom, mert a szürke, hideg időjárás nem igazán nekem való. És főleg akkor nagy szerencse ez, ha olyan apartmanban vagy kénytelen élni, amelyhez privát strand vagy éppen úszómedence tartozik. Mert, hogy félreértés ne essék, bizony létezik ilyen. Persze nem errefelé, hanem a csodálatos Karib-térségben. Itt van néhány közülük.

Jade Mountain Resort, St. Lucia
Ez a szálláshely arról híres, hogy minden egyes szobájából kihagyták a negyedik falat. Nem a költséghatékonyság volt a cél, hanem hogy minden pillanatban élvezzük a látványt.

jade-1

Secret Bay, Dominikai Köztársaság
Kültéri zuhany, privát medence. Itt aztán igazán úgy érzeheti magát az ember, hogy a mennybe került. Ez egy megfelelő hely arra, hogy visszavonuljunk a hétköznapok zajából.

secret-2

Grand Veals, Mexikó
Itt a kötelező medence témát úgy oldották meg, hogy konkrétan az erkélyen helyezték el. Természetesen a Karib-tenger egy karnyújtásnyira van.

velas

Excellence Playa Mujers, Mexikó
Itt egy a szobához tartozó lépcsőn kell felmenni a tetőre, ahol a saját medencénk vár. Nem csak fürdőzni, hanem gyönyörködni is lehet a fantasztikus kilátásban. Mindezt úgy, hogy ebben egyáltalán nem zavarnak bennünket a szomszédos lakók.

playa

Horned Dorset Primavera, Puerto Rico
Ez már egészen klasszikus megjelenésű medence, már-már szinte semmi extra. Azt azért ne feledjük, hogy természetesen ez is az erkélyen van. Akkor sincs baj, ha megunjuk a medencében való fürdőzést, mert legalább 5 lépés távolságra van a tengerpart.

horned

Forrás: http://caribjournal.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!