Szavazzon az év szállására!

2018. július 31.
Címkék :

Kezdetét vette az idei Év Szállása verseny, amelyben a legjobb szálláshelyek mellett keresik az Év Turisztikai Települését, valamint a Turizmus Szakma Példaképét.

Július 19. és október 30. között zajlik az Év Szállása verseny, amelyen közel 10 ezer belföldi szálláshely közül dől el a nyertes cím. Az idén nemcsak a Szallas.hu oldalon regisztrált szálláshelyek, hanem a legvonzóbb turisztikai attrakciók is szavazás útján szállnak ringbe a győzelemért.

A legjobb szálláshelyek kiválasztása vendégértékelések alapján, online voksok leadásával és a szakmai zsűri segítségével valósul meg. A honlapon leadható voksokból keletkező eredmény mellett a szálláshelyek adatlapján található közel 800 százezer vendégértékelés is számít, ezek alapján állapítják meg a Minőségi Díj kategória nyertesét. Az idén is keresik az Év Turisztikai Települését: a kategóriában minden olyan magyarországi település versenyez, ahol legalább egy szálláshely található.

A vendégértékelések és a verseny időtartama alatt leadott szavazatok mellett 8 tagú zsűri is rangsort hirdet a 4-5, az 1–3 csillagos hotelek, valamint apartman, vendégház és panzió kategóriában. Az „ítélő bizottságot” Horváth Vilmos, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Turisztikai Kollégium elnöke, Majoros Szilvia, a tavaly fődíjat nyert békéscsabai Luxus Wellness Apartman képviselője, Pataki Zita televíziós műsorvezető, Vágó Ágnes, a Vendég & Hotel vezető szerkesztője, Szántó Zoltán, a Turizmus.com főszerkesztője, Hegedűs Attila, a BDO ügyvezető igazgatója, valamint a Szallas.hu oldaláról Szigetvári József ügyvezető és Papp István termékmenedzser képviseli – írta a turizmus.com.

(Képeink illusztrációk.)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!