Szavazzon a vitorlás Benyó Máté támogatásáról

Egymillió forintot oszt ki a Szentkirályi Tehetségprogram keretében díjat elnyerő sportolók között a cég. Az optimistes Benyó Máté a közönségszavazatok arányában újabb támogatást kaphat.

Az ásványvizeiről ismert Szentkirályi tehetségprogramjának 2017-es pályázatán Benyó Máté, a Tihanyi Hajós Egylet optimistes versenyzője lett az egyik nyertes fiatal sportoló. Ennek eredményeként a versenyző egymillió forintos támogatást kap a cégtől.


A tehetségprogram tavalyi nyertesei további támogatást kaphatnak, miután a Szentkirályi közönségszavazást írt ki: január 8-tól lehet szavazni az érintett sportolókra, köztük Benyó Mátéra. A Szentkirályi pedig a közönségszavazatok arányában osztja el az újabb egymilliót. Szavazni itt lehet.


Benyó Máté 2017-ben a 10. helyen végzett az optimistesek bulgáriai Európa-bajnokságán, ahol egy másik magyar versenyző, Jeney Máté szintén nagyon jól szerepelt, az összesítésben ugyanis a 8. helyen zárt. Idei évi terveiről azt mondta, hogy a magyar bajnokságon az aranyérem, a hollandiai Európa-bajnokságon egy újabb jó szereplés, a világbajnokságon pedig a legjobb 30 a cél.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!