Számos programmal készül az Audi a Kékszalagra

A négykarikás márka legfrissebb modelljeit is vezethetik az érdeklődők a helyszínen.

Akár 600-nál is több hajó állhat rajthoz az 51. Kékszalag Nagydíjon, amely július 18-án, 9-kor indul Balatonfüredről. Az Audi tíz éve támogatja az eseményt, és ezúttal is számos programmal készül az elektromos autózás jegyében a Balaton északi partján lévő városban. A négykarikás márkának köszönhetően az Audi Race Cup keretében új formában mérhetik össze a sebességüket a mezőny leggyorsabb hajói.

A balatonfüredi Tagore sétány elején található Vitorlás téren települ ki a négykarikás márka, ahol az elektromos autózást helyezi középpontba, így az érdeklődők megtekinthetik a tisztán elektromos új Audi e-tront. Itt találkozhatnak a látogatók július 20-án az Audi által szponzorált finndingi-világbajnok vitorlázóval, Berecz Zsomborral is. Az Audi Driving Experience keretében a regisztrálók tesztvezetésen próbálhatják ki a márka legújabb modelljeit. A hangtalan autózást a versenyzők is átélhetik, hiszen a négykarikás márka az idei shuttle élményt e-tronokkal is biztosítja számukra.

Az Audi jóvoltából – immáron Audi Race Cup néven – a leggyorsabb high-tech hajók ebben az évben is összemérik sebességüket és ügyességüket a balatonfüredi móló előtti vízfelületen, amely mindenki számára egy izgalmas programmal szolgál.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!