Swan 115 – hagyományos elegancia

2016. április 13.
Címkék :

swan-115Egyszerű vonalak, elegáns megjelenés, a „hattyú” név nem véletlen. A Swan 115 tényleg minden szegletében letisztult, impozáns mégis feltűnő. A Nautor elsőszámú zászlóshajója gyönyörű megoldásokban bővelkedik.

German Frers munkája lenyűgöző. A dupla kormányos cockpit irányából a sima, sallangoktól mentes fedélzet terül el előttünk. A kormányok nagy sebességnél is könnyel kezelhetők, élvezetessé teszik a vitorlázást. A tölgy padlózat egyenes, nem követi a test görbületét. A formavilág és a világosszürke tömítések együtt határozott és tiszta megjelenést kölcsönöznek a testnek.

A belső tereket a Nautor szakemberei készítették Finnországban. Az alsó szint mindkét oldalán van egy-egy kanapé, étkező és egy nagyobb közösségi tér. A legénység szobái a hajótest első részében találhatók. Van még emellett két vendégkabin, hátul pedig a hajó teljes szélességének megfelelő méretű szoba a tulajdonos számára.

Swan 115 S

A Swan egy szuperjacht, amely megjelenésében, kivitelezésében az időtlen minőséget tükrözi, így tulajdonosának nem kell attól félnie, hogy hajója felett eljár a divat.

Swan115S

A Swan 115 FD (Flush Deck) és S (Semi Raised saloon) változatokban létezik.

Forrás: Nautorswan

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!