Suzuki Clean Ocean Project

A nyerő motorok gyártójaként a Suzuki Motor Corporation elkötelezett a hajózási élmény kellemesebbé tétele érdekében, és ebben fontos szerepe van az egészséges, tiszta hajózási útvonalaknak is.

A vállalat 2010 óta minden évben megrendezi önkéntesek részvételével Clean up the World kampányát, amelynek célja a tengeri környezet megtisztítása. Az akcióban eddig több mint 10 ezer önkéntes vett részt. A rendezvényt Japánban a Környezetvédelmi Minisztérium Okos műanyagkezelési kampányának részeként rendezik meg. A Suzuki Motor Corporation környezetvédelem iránti elkötelezettsége érdekében érdemes áttekinteni, hogy mennyire tud hozzájárulni környezetünk és közösségünk védelméhez, új irányokat mutatva. A világ több országára kiterjedő környezetvédelmi kampány mellett fontos, hogy felelős intézkedéseket hozzanak a műanyaghulladék által okozott problémák megoldására. Ez a törekvés ihlette a Suzuki Motor Corporation új logóját és a kezdeményezés új nevét: Suzuki Clean Ocean Project, amely tükrözi a vállalat elkötelezettségét:
– a Clean Up the World kampányt,
– a kevesebb műanyag csomagolóanyag használatát,
– a tengervízben lévő mikroműanyagok gyűjtését.

A Suzuki Motor Corporation hisz abban, hogy a Suzuki csapatának kezdeményezése nyomán a világ követi a példáját a tisztább tengerekért. Ismerje meg a Suzuki Clean Ocean és a Clean Up The World kampányát: suzukimarine.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!