SS 18- Egyedi, mint egy ujjlenyomat

Glider2Ez a futurisztikus csoda jacht 45 perc alatt Monacóból St.Tropezbe ér.

A londoni székhelyű Glider Yachts nemrég debütált az új Super Sport 18 nevű hajójával ( SS 18 ), mely a beszámolók alapján 4 motorja segítségével 56 csomót is meghaladó sebesség elérésére képe

Nyolc év  tervezés után, az SS18  új élményt kínál a teljesítmény – jacht rajongóknak, főként azoknak akik egy kicsit mást keresnek. Fényűző és nagy teljesítményű sporthajó, azok számára, akik a luxusra és teljesítményre egyaránt vágynak.
Legmodernebb dizájn és időtlen elegancia jellemzik. Finom felületeinek csábítása jókedvet, szórakozást, tökéletes menetkomfortot és nagy sebességet ígér.

glider01

Glider Yachts ” tervezése, építése és felszerelése is a legújabb technikák segítségével készült, melyeket a Forma 1 vagy a repülépgyártás használ. A precíziós mérnöki módszerek és szénszálas kompozit anyagok használata mind hozzájárul a jachtok kivételes teljesítményéhez és szépségéhez.

Glider
Álmaitól a tökéletesen kialakított valóságig

A cég minden jachtja testre szabható, hogy a megrendelő és tulajdonos igényeinek, vágyainak, életstílusának teljes mértékben megfeleljen.

A belső teret is teljesen személyre szabottan, világszínvonalú szakemberekkel segítségével tervezik. Méltán büszkék rá, hogy a megrendelővel együtt választják ki az összes fontos belső elemet, a felületeket, az anyagokat, a szerelvényeket, a világítást, a bútorokat egészen a színekik és szövetekig.  A luxust így személyre szabva garantálják.
Tapasztalt és szenvedélyes csapat biztosítja, hogy a tervezési és kivitelezési folyamat kellemes és élvezetes legyen és annak végeztével a tulajdonos a lehető legelégedettebb lehessen egy fényűző SS 18 fedélzetén.

Glider3

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!