Sokkal nagyobb lesz az idei Budapest Boat Show

Az idei Budapest Boat Show lesz az elmúlt évek legnagyobb kiállítása. Február 27. és március 1. között 80 kiállító mutatkozik be, a tavalyinál ezer négyzetméterrel több területen. A kiállítók 36 márkát mutatnak be a látogatóknak, akik mintegy 130 vitorlás, motoros és elektromos hajót ismerhetnek meg és járhatnak be.

Az idei kiállítás díszvendége a Velencei-tó, amely izgalmas programokkal készül standján, a látogatóknak lehetősége nyílik megismerni tó élővilágát és turisztikai látványosságait, de ergométer és filmvetítés is várja őket.

A kiállítás színpada ismét négy napon keresztül folyamatosan zajló előadásokkal készül, ahol az olimpiai felkészüléstől kezdve a Kékszalag-esélylatolgatón át a Raffica négy tó győzelméig számos témát érintenek a résztvevők. Ahogy a rutinosabb látogatók már megszokhatták lesz Programsziget is, ahol vitorlásszimulátor várja az érdeklődőket, emellett ismét élőben lesz követhető az amatőr hajóépítők munkája, akik a kiállítás alatt készülő hajót a bemutatómedencében ki is próbálják az utolsó napon.

Mindennap sor kerül hajótesztelésre, visszatérnek a SUP jógás hölgyek is, sőt, vízimentő-bemutatóra is számíthatnak az érdeklődők.
A Budapest Boat Show a tavalyi sikernek köszönhetően ismét az Utazás Kiállítássalegyütt várja a látogatókat, így a hajókiállítás mellett a szomszédos A pavilont elfoglaló számtalan program is bejárható lesz a belépőjeggyel.

Az online jegyvásárlás már zajlik, ez elérhető a kiállítás megújult weboldalán (www.boatshow.hu) a részletes programokkal együtt. A Budapest Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós partnere az Audi.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!