Sikeres volt a Düsseldorfi Hajókiállítás

boot17_JV7062A Düsseldorfi Hajókiállítás az egyik legnagyobb és legnépszerűbb európai esemény a vízi sportok rajongóinak. A vitorlázás mellett a motoros hajók, a búvárok, sőt a különböző szörftípusokért lelkesedők is elégedettek lehettek az idei kínálattal.

A kiállítást szervező cég vezérigazgatója, Werner Matthias Dornscheidt is kifejezte elégedettségét: „A Boot Düsseldorf remek formában van. Sikerült megvalósítani célunkat, miszerint ez a kiállítás egyszerre nyújt szórakozást és üzleti lehetőséget a látogatóknak”.

boot17_MK14644
Több mint 70 ország 1800 kiállítója mutatta be termékeit az idei eseményen, és több mint 242 ezer látogatót vonzott a rendezvény a föld különböző szegleteiből – ez kiváló bizonyíték arra, hogy milyen hangsúlyos feladatot tölt be a kiállítás nemzetközi szinten is. A legtöbb európai országból érkeztek vendégek, különösen népszerű volt a hollandok, a belgák, az olaszok, a franciák, az osztrákok és a svájciak körében, de Kelet-Európából is sokan látogattak a Boot Düsseldorfra. Az idén meglepően sokan érkeztek Oroszországból és a Távol-Keletről.

boot17_MK19039
A kiállítók elmondása alapján remek üzletek köttettek a Boot Düsseldorf kilenc napja alatt, ez is alátámasztja a Boot vezető szerepét. A motoros hajók forgalma elérte a 80 ezer eurót, és a luxusjachtokra is soha nem látott volt a kereslet. „Nagyon elégedettek vagyunk a Düsseldorfi Hajókiállítással” – nyilatkozta Magnus Rassy, a svéd vitorláshajó-manufaktúrától, a Hallberg-Rassytól. „Egyszerűen ez a világ legjobb hajókiállítása.” Martin Schemkes, a Jeanneau/Prestige munkatársa szerint a kiváló infrastruktúrának és a minőségi vásárlóknak köszönhetően tudnak eladni ennyi hajót a rendezvényen. „Már most várjuk a 2018-as Bootot!” – tette hozzá.

boot17_MT_2434

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!