Sikeres volt a Budapest Boat Show

A tavalyinál jóval többen, 35 ezren látogattak ki az Utazás kiállításra és a vele egy időben rendezett Budapest Boat Show-ra.

A szervezők és a látogatók egyaránt sikeresnek nevezték azt a döntést, hogy az Utazás kiállítás egyidejű rendezvénye ezúttal a Budapest Boat Show volt. Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagy rendezvénye 28. alkalommal vonultatta fel a teljes hazai vitorlás, motoros és elektromos hajókínálatot.


A Hungexpo legmodernebb (G) pavilonja gyakorlatilag megtelt a 83 kiállító több mint 110 hajójával, amelyek egy része az F pavilonban kapott helyet a kapcsolódó szolgáltatásokkal és felszerelésekkel, amelyeket ezúttal is több ezren kerestek fel. Elektromos meghajtású hajóból még soha nem gyűlt össze ennyi egy helyen, Kelet-Közép-Európában.


A Budapest Boat Show-n mutatta be a Magyar Vitorlás Szövetség a Vitorlázz itthon programot és az ehhez kapcsolódó kedvezmény kártyát. Számos cég most először hozta el újdonságait a kiállításra, amelyen ezúttal nagy hangsúlyt kapott a hazai vizek bemutatása. Ezért az idén ismét volt belföldi díszvendég, ezúttal a Fertő tó és környéke. A régió a színpadi programok mellett saját standdal mutatta be újdonságait az érdeklődőknek.

(Fotó: boatshow.hu, origo.hu, vg.hu)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!