Sikeres szezont zárt a Bahart Regatta 2024-ben

Tökéletes időjárás, remek futamok, jó hangulat és pozitív visszajelzések jellemezték a versenysorozatot. Idén is négy helyszínen, öt futamban, valamint egy új kvízjátékban mérhették össze tudásukat a csapatok.

Minden helyszínen sikerült érvényes futamot rendeznie Kerekes Kázmér versenyvezetőnek és csapatának, így a kiejthető futam lehetősége még izgalmasabbá tette a küzdelmet a versenysorozat összetett végeredményért és a Maritime Hajósbolt fődíjáért.

Sikerrel zárult a Yacht Charter Guru idei újdonsága, a Bahart Regatta Quiz, amelynek nem titkolt célja volt, hogy a Balaton ismerete mellett felhívja a versenyzők figyelmét a vitorlás versenyszabályok összetettségére, és betartásuk fontosságára.

A szervező által elindított szakmai ismeretterjesztő sorozat idei előadásaira olyan szakemberek fogadták el a meghívást, mint Berecz Zsombor (olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok vitorlázó), Preiszner Bálint PhD (Balatoni Limnológiai Kutatóintézet), Mezey Zoltán PhD (Flaar Boats).

Bár a nevezési díjak a tavalyihoz képest nem emelkedtek 2024-ben, a csapatok a YesBalaton.com egyedi tervezésű Bahart Regatta Limited Edition pólóit kapták az első nevezésekor, a verseny színvonalas vendéglátásról pedig idén is az ismert séf, Horváth Zsolt #KicsiZso gondoskodott.

Az idei Bahart Regatta versenysorozat dobogósai bambuszból készült érmeket és egyedi plakettet kaptak, amelyet a 114 éves Tramontana II. vitorlás hajó egykori kormányrúdjának egy darabja ékesít.

A versenysorozat részletes beszámolója elolvasható itt, a futamonkénti és összetett eredmények pedig megtalálhatók ide kattintva.

(yachtcharterguru.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!