Saver 660 WA – Komfort és kényelem

2021. november 6.
Címkék :

A Saver 660 WA ideális azoknak, akik olyan motorost keresnek, amely könnyedén körbejárható, tágas életteret biztosít a nappali tartózkodáshoz és kényelmes kabint éjszakára. Mindezt úgy, hogy a hajó egyszerűen szállítható marad.

Az orrban dupla napozóágyat találunk, de ha a hátsó dekk asztalát leengedjük, akkor ott még két főnek kialakíthatunk napozási lehetőséget. A kabinban szintén kétszemélyes ágy található, illetve ide kérhetünk opcionálisan elektromos WC-t is, bár annak külön helyiséget már nem lehet kialakítani.

A kormányállás a Savereknél megszokott komfortot nyújtja, átlátható, egyszerű kezelőszervekkel, állítható üléssel és beépíthető hűtőszekrénnyel. Az akár hat főnek is kényelmes L alakú ülés a hátsó decken kapott helyet.

A Saver 660 WA-t legfeljebb egy 150 lóerős külmotorral lehet felszerelni, ami bőven elegendő teljesítmény ehhez a hajótesthez. A 120 literes beépített üzemanyagtartály pedig garantálja a megfelelő hatótávot, sőt a Balatonra elektromos meghajtást is választhatunk.

(Cikkünk eredetileg és teljes terjedelmében az Aqua Magazin 150. számában jelent meg. Fizessen elő rá, hogy ne maradjon le értékes tartalmainkról!)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!