Robert De Niro imádja Antiguát

2016. február 17.
Címkék :

antigua-and-barbudaEddig is kedvelt úticél volt Antigua és Barbuda, de az elmúlt időszakban más miatt került a térség a figyelem központjába. A sztori 2014 végén kezdődött.

Robert De Niro színész és üzletember, valamint multimillomos társa James Packer ekkor jelentették be a szigeten tervezett 250 millió dolláros projetkjüket. Multiszálloda építésére készülnek, amelyet a Paradise Found Hotel brand alá terveznek bevonni. Már az engedélyeztetés megvolt, ez azonban több ellenzéki politikus ellenszenvét is kiváltotta. A beruházás népszerűsége tehát megosztó, ellenzői és támogatói egyaránt vannak.

Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy a térség bámulatos. Egyébként Antigua és Barbuda független közép-amerikai szigetország az Atlanti-óceán és a Karib-tenger találkozásánál. Az államot három sziget alkotja. Antiguát Kolumbusz Kristóf fedezte fel és nevezte el.

antigua-and-barbuda-01
Csodálatos szállodák, tengerpart, és a vízi sportok végtelen tárháza garantálja a hamisíthatalan karibi hangulatot. Szálláshelyek – vagyis hogy pontosítsak luxushotelek pedig az új beruházásoktól függetlenül is akadnak. A legnépszerűbbek közé tartozik a Carlisle Bay, a Hermitage Bay és a Jumby Bay, amelyek természetesen hatalmas luxussal és kényelemmel várják látogatóikat.

Forrás: http://caribjournal.com/, https://hu.wikipedia.org/wiki/Antigua, http://youtube.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!