Riói olimpia: így drukkoljunk otthonról

2016. augusztus 11.
Címkék :

riologioAz már nem is kérdés, hogy nagyjából két hétig szinte minden az olimpiáról szól. A vitorlázók között napi téma lett Mári futamgyőzelme, avagy Zsombi korai rajtos esete. Aki nincs ott velük személyesen, az távolról, olykor virtuálisan követi az eseményeket.


Annak érdekében, hogy minél hatásosabban élhessük át az olimpiai élményeket, álljon itt pár gondoltat.
Videó – gyertek össze páran, akár a kikötőben, akár a klubszobában, és készítsetek közös felvételeket kedvenceiteknek szánt üzenetekből. Nem baj, ha nem hangzanak egy nagy szavak, csak legyen személyes, őszinte és persze biztató. Ahogy elkészült, juttasd el a címzetthez, akár közvetlenül, akár a közösségi média jóvoltából.

people-watching-tv

Lakberendezés – vedd elő a kreatív éned, és barátaiddal, szeretteiddel öltöztesd karneváli színekbe az életteredet. Akár lufikból, színes papír- vagy selyemszalagokból válogass össze az olimpiai karika színeinek megfelelő színeket, és tedd vele hangulatossá a környezeted. Ne legyél rest, átlépheted a lakótér korlátait is, jöhet erkély, lépcsőház, avagy vitorlatároló is, mind remek önmegvalósítási lehetőséget jelent.

olympic-rings-montage-1

Díjkiosztó – ha találkozol a sporttársaiddal, és úgy érzed, emlékeztetned kell őket Mári futamgyőzelmére, ne habozz éremmel kifejezni a szándékodat. Ha tudsz sütni, még könnyebb helyzetben vagy, gyümölcsökből, zöldségekből, süteményekből, de akár pizzafeltétből is elkészítheted. De roppant egyszerűen megsütheted linzerből, vagy a kedvenc kerek kekszedet fesd le arany- és/vagy ezüstszínű ételfestékkel.

olympic-medal-biscuits

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!