Rio – a vitorlásversenyek is megkezdődtek

Rio_LAR_FleetSugarloaf_rdax_1199x800_80Az első napon négy magyar versenyző volt érdekelt: Érdi Mária, Vadnai Benjámin, Cholnoky Sára és Gádorfalvi Áron

Laser hajóosztályban Vadnai Benji a remek kilencedik helyen végzett 46 induló között. A női versenyzőknél Laser Radiálban Érdi Mári pedig a 21. helyezéssel indított. A folytatás már nem volt ennyire mesés Benjinek, a 44. helyet szerezte meg, így a 27. helyig csúszott vissza. Mári egy 23. hellyel folytatta, s így összességében a 24. helyen áll.

rio2016_d1_00_clivemason_gettyimages

A férfi szörfösök között a rutinos, hatodik olimpiáján induló Gádorfalvi Áronnak be kellett érnie a 30. hellyel, míg a hölgyek hasonló versenyszámában Cholnoky Sára 22. lett. Ők már túl vannak a második futamon is, és mindkettőjüknek sikerült javítaniuk: Gádorfalvi 28., Cholnoky 14. helyezéssel folytatta szereplését. Gádorfalvi harmadik nekifutásra a 29. helyen ért célba, így három futam után összesítésben a 30. helyen áll. Cholnoky Sasa 21. lett a harmadik etapban, és a huszadikról várja a folytatást. 

Hajrá!

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!