Rekordszámú online nevezés a Svert Kupára

Az idén sem marad el a svertes hajók nagy balatoni találkozója és versengése, a hagyományoknak megfelelően augusztus közepén elrajtol a Svert Kupa Dell túraverseny és a Svert Kupa ifjúsági túraverseny Zamárdiban.

A hatodik alkalommal megrendezett Dell túraverseny évről évre egyre több vitorlázót vonz a Zamárdi menti vizekre, s úgy tűnik ez az idén sem lesz másként, mert a szervezők elmondása alapján már most rekordszámú online nevezés érkezett az augusztus 15-i regattára, több mint 100 egység jelentkezett. Sőt, a korábban kisebb mezőnnyel rajtoló – az idén harmadik alkalommal megrendezett – ifjúsági túraversenyre is rengetegen neveztek már most online.

Az elektronikus előnevezés lezárultával személyesen is lehet nevezni a Svert Kupa versenyeire, augusztus 14-én, péntek délután Zamárdiban (részletek a www.svertkupa.hu oldalon találhatók). A verseny menete a korábban megszokott módon és pályákon zajlik, de a szervezők bejelentettek egy fontos változást: a legértékesebb tárgynyereményeket, a két nagy értékű Dell laptopot kisorsolják a verseny után tartott díjátadó végén az egyes hajóosztályok első helyezettjei közt.

Természetesen ettől függetlenül a hajóosztályok, valamint az egy- és többtestű abszolút értékelés győztesei megkapják a már megszokott értékes nyereményeket. Meg persze a vastapsot a dobogón és a sporttársak elismerését.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!