Rekordokat döntögetnek a budapesti fürdők

Elérte a 3,8 milliárd forintot a budapesti fürdők árbevétele az első negyedévben, amelyekbe összességében majdnem egymillióan váltottak jegyet.

Január–márciusban 980 ezer fizető vendég kereste fel a fürdőket, ez 67,5 ezerrel több, mint az ugyancsak rekordokat döntő 2018 első három hónapjában. A látogatók száma egy év alatt 7,4, az értékesítés nettó árbevétele 18,9 százalékkal, 600 millió forinttal nőtt.


A műemlék fürdők vendégforgalma dinamikusabban nőtt, mint a budapesti turizmus mutatói, aminek az egyik oka, hogy a fürdők egyre népszerűbbek a fővárosba látogató külföldiek körében, a másik pedig, hogy egyre több a magyar vendég.

Sokan veszik igénybe a szolgáltatásokat, a masszázst és a gyógykezeléseket, valamint a saját márkás termékcsomagokat. Naponta több százat eladnak a három árkategóriában kínált csomagokból, amelyben törülköző, köntös, tusfürdő, sampon, szappan és különböző krémek vannak.


A strandszezon hivatalosan április 27-én indul, a belépők árának változtatásáról még nincs döntés – írta a Világgazdaság.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!