Rekordok és újdonságok a Budapest Boat Show-n

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye újabb szintet lépett. A kiállításnak egy hónappal a megnyitó előtt már több mint a 90 százalékát lefoglalta a több mint 55 kiállító a 110-nél is több hajójával.

Mindez nemcsak annak az eredménye, hogy a kiállítók szinte mind nagyobb standdal jelentkeznek, bár természetesen ez is hozzájárul, de még fontosabb, hogy számos cég most először lesz megtekinthető a február 21–24. közötti kiállításon. Ilyen az Amper Yacht elektromos hajógyártó cég, az Antila Yachts Magyarország vitorlásforgalmazó, a Narke elektromoshajó-gyártó, a Mymarine hajóburkolat- és hajóbelső-kialakítással foglalkozó cég és az Arteries, amely egy intelligens hajós elektronikai terméket fejleszt.


Persze nem csak az új vállalatok hoznak korábban nem látott termékeket vagy szolgáltatásokat, hiszen korábbi kiállítók is számos újdonsággal vagy premierrel készülnek. Így először látható itthon a Sealine motoroshajó-kínálata, a Jeanneau Sun Odyssey 51, valamint 41 lábas vitorlás hajója, a Suncamper 35-ös és a Balt 818-as motoroshajó-modellje. Szintén érdekes látnivaló lesz a Hungexpo – Hungarian Silence, amely egy magyar fejlesztésű és gyártású versenytrimarán.


És ne feledkezzünk meg az idén 6. születésnapját ünneplő Budapest Boat Show Újdonság Pályázatról, amelynek eredményhirdetése hamarosan várható. Itt szintén számos, az elmúlt évben készült innováció mutatkozik majd be.


Továbbra is az újdonságoknál maradva fontos megemlíteni, hogy 2019-től a Hungexpo Budapesti Vásárközpont teljesen készpénzmentes lett, hogy megkönnyítsék és felgyorsítsák a vásárlási folyamatot, így a belépőjegytől kezdve a területen kapható ételekig minden kizárólag érintéses bankkártyával vagy HelloPay kártyával lesz megvásárolható, készpénzzel nem.


Bővebb információkért a jegyvásárlásról, a programokról vagy a készpénzmentes rendszerről, látogasson el a www.boatshow.hu weboldalra. A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, fő támogatója a Generali Biztosító Zrt., szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autóspartnere pedig az Audi.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!