Project E – A Beneteau nagy hatótávolságú prémium túrahajócsaládja

A Beneteau mindig nagy figyelmet fordít a vevői visszajelzésekre és igyekszik gyorsan reagálni azokra a fejlesztések során. Egyre több a környezettudatos vásárló, akiknek nem a sebesség a fontos, hanem a gazdaságos üzemeltetés, azon keresztül pedig a környezet minél kisebb terhelése. Ők fogják igazán értékelni a Beneteau új sorozatát.

A nagy sikerű Swift Trawler-ek örökségére épül az új túrahajócsalád. Ennek köszönhetően belső és külső terek mérete is összevethető az egy kategóriával nagyobb, sikló hajótestre épített jachtokéval.

YouTube video

A Beneteau csoport új generációs szuperjachtjai a nagy hatótávolságú motoros jachtok piacának legfrissebb tagjai. Íme a 2021-ben megjelenő Projekt E első két modellje.

Projekt E, a Beneteau csoport nagy hatótávolságú motorosai

A Project E a Beneteau új generációs sorozatát képviseli, amely a Massuta Ginóval (Nauta Design) és Amedeo Migalival (MICAD) született együttműködés eredménye. A Project E hajók csúcskategóriás szuperjachtok lesznek hatalmas külső és belső terekkel, a legújabb piaci trendeknek megfelelően.

Hogyan fognak kinézni?
A MICAD által tervezett hajók egyszerre követik a klasszikus formavilágot, mégis modernek és összetéveszthetetlenül frissek. Mindehhez természetesen kiváló minőség párosul. A Nauta Design által tervezett belső terek fa, szatén, bőr és finom szövet felhasználásával készülnek.

Project E – Beneteau – 1
Az első modell 18,95 méter (62 láb) hosszú és 5 méter széles. A fedélzetet 6-8 fő vendég, valamint a személyzet befogadására tervezték. Hatalmas flybridge és teljesen leválasztható konyha teszi egyedivé. 900 tengeri mérföldes hatótávot tud normál utazósebességgel.

Project E – Beneteau – 2
A második modell 22,28 méter (73 láb) hosszú, 8 vendég és 4 fős személyzet befogadására képes. Az orrfedélzet vízvonal felett előrenyúló és meglepően magas kialakítása páratlan panorámát kínál utazás közben. Szembetűnő az impozáns méretű flybridge. Külön figyelmet fordítottak arra, hogy a személyzet könnyedén és a vendégek zavarása nélkül közlekedhessen a hajón. Ezt a célt szolgálja a gondosan szeparált, külön lépcsőn megközelíthető kapitányi állás is.

A részletesebb információkra még várnunk kell kicsit, de minden bizonnyal izgalmas újdonságokkal fog szolgálni a neves tervezőcsapat.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!