Porsche a vízen: Elan GT6

2024. május 18.
Címkék :

Kifinomult grand tourer high-tech gyártásban a Humphreys Yacht Design és a F. A. Porsche Stúdió tervei alapján.

Tökéletes egyensúly sebesség és erő, kényelem és luxus, könnyű kezelhetőség és precíz irányítás között. Az egyedi együttműködés meghozta a gyümölcsét: bátor vonalvezetésű, ikonikus stílusú vitorlás született, mely teljes mértékben hozza a GT-életérzést.

A GT sorozat hajótestjeit áramlástani modellezéseken keresztül optimalizálták, hogy gyorsak, stabilak és könnyen irányíthatóak legyenek különböző tengeri körülmények között is. A kiegyensúlyozott vitorlázat tökéletesen illeszkedik a test jelentette alaphoz, így nemcsak kényelmesen utazhatunk, de precízen és könnyedén kezelhetjük vitorlásunkat.

A F. A. Porsche Stúdió által tervezett feltűnő, lapos sziluett ügyesen kiegyensúlyozott kombinációja az éles, jellegzetes vonalaknak és a lágy, formált íveknek – garantáltan kitűnik a tömegből. A külső dizájn minimalizmust kombinál dinamikával, közelebb hozva a vitorlázókat a természethez. A kormányállás designjának néhány elemét ikonikus sportautók aerodinamikája, míg más részletekét az állatvilág ihlette – követve a sirályszárnyak és rájauszony inspirációját. A fedélzet teljesen letisztult, mert az összes kötelet rejtetten vezetik, hogy teljes lehessen a kényelem.

Egyedülállóan stílusos, luxus és praktikus a lakótér a GT6 belsejében, az okosan kialakított elrendezés a tágas, széles hajótest legjobb kihasználását teszi lehetővé. A konyha elől található, a tőkesúly felett, itt a legkisebb a dőlés-billegés okozta mozgás, illetve a lokációnak köszönhetően pluszhely szabadult fel a szalonban. A pazar tulajdonosi hálóban teljes méretű a franciaágy, és nem csak ott, de minden kabinban nagyméretűek az ablakok, gyönyörű kilátást nyújtva a vízre. Számos elrendezési lehetőség és konfiguráció érhető el, hogy a végeredmény a lehető legjobban megfeleljen a leendő tulajdonos igényeinek.

A hajó pompás részletei, prémium anyaghasználata és lenyűgöző kézi kivitelezése a végletekig fokozzák az élményt.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!