Panama, Thaiföld és Svájc

thaifoldMi a közös bennük? Hogy mindegyik népszerűsége egyre növekszik a tehetősebb utazók körében. Bár úgy tűnik, hogy lassan vége a télnek, azért összességében ilyenkor még Európaszerte a trópusi desztinációk a nyerők. Meglepő, hogy ennek ellenére a népszerűségi listán már Svájc is helyet kap.
Persze az élen Mexikó, Ausztrália és Új-Zéland áll, mégis jelentős növekedés figyelhető meg a Panama, Thaiföld és Svájc irányába történő foglalások terén. (Virtuoso által készített felmérés szerint.)
PANAMA_Beach-Condo
A tehetősebb utazók mindig is az egzotikus tájakat vették célba. A kiegyenlített, állandóan meleg éghajlat talán a legnagyobb vonzerő, hiszen a pihenés mellett a vízi sportok teljes tárháza aktívan űzhető, bármikor is látogatjuk meg ezeket a célpontokat.

svajc

A luxusutazási szokásokban is megfigyelhető egyfajta trend. Az újfajta desztinációk mindig vonzobbá válnak, Ázsia és Dél-Amerika irányába is növekszik az igény. Argentína és Chile különleges ételeivel, boraival, változatos vidékével és történelmével vonzza a kíváncsi utazókat. Indiát pedig évről-évre hullámzó érdeklődés kíséri.

Forrás: http://www.2luxury2.com/, http://www.virtuoso.com/

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!