Pályázat hajós termékek gyártóinak

1466602517_DSC_01045_resizeA Budapest Boat Show, Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye a 2017-ben negyedik alkalommal hirdeti meg a Budapest Boat Show – Újdonságpályázatot.


A 2017. február 23–26. között megrendezendő kiállítás mindig is elkötelezett támogatója volt a hajóipar fejlődésének, teret biztosítva a hazai és külföldi innovációknak. Ennek célja, hogy a hajósközönség személyesen is megismerkedhessen a piac újdonságaival és legfrissebb trendjeivel. A Budapest Boat Show szervezői a díjazott termékeket nemcsak a helyszínen hozzák közelebb az érdeklődőkhöz, hanem a kiállítás által használt kommunikációs csatornákon is népszerűsítik őket.

BOAT2017_web_hu
A pályázatot a korábbi évekhez hasonlóan két kategóriában hirdetik meg. A pályázatokat hajógyártó, illetve hajózáshoz kapcsolódó termékek gyártóitól várják a szervezők. A beérkezett anyagokat egy a Hungexpo Zrt. által felkért független szakmai újságírókból és szakemberekből álló bizottság bírálja el, amely biztosítja a pártatlan és szakmai szempontokon nyugvó végeredményt.

1466602517_DSC_01045_resize
A Budapest Boat Show 2017 – Újdonságpályázaton való elindulás ajánlott minden olyan vállalkozásnak, amely a meghirdetett kategóriák egyikébe tartozik, hiszen a díjmentes részvétel mellett a nyertes termékek helyet kapnak a Budapest Boat Show kommunikációjában, és színpadi beszélgetés keretei között a pályázók bemutathatják terméküket az érdeklődő közönségnek. Ezenfelül, a hajó kategóriában díjazottak jelentős kedvezménnyel vehetnek részt a kiállításon a pályázaton részt vevő termékükkel.
A pályázat leadási határideje 2016. december 9. A kiírás, illetve részletes információk a pályázatról megtalálhatók a Budapest Boat Show honlapján.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!