Osztrák 420-as bajnok a Vida–Fehérvári páros

Április 20. és 22. között a fertő tavi Podersdorf adott otthont a 2018-as osztrák 420-as bajnokságnak, amelyen a magyarok három hajós válogatott szinten képviselték magukat.

Hat futam után a 2018. évi osztrák bajnok a Vida Péter–Fehérvári László páros lett a THE/YKA színeiben, akiknek ez volt a második nemzetközi szintű megmérettetésük a húsvéti szlovéniai Izola Spring Cup után.

Említésre méltó Mohácsi Marcell–Juhász Erik (THE) 7. és Szűcs Benedek–Batiz Ábel 9. helyezése is. Az osztrák bajnokság a Sail Centrope sorozat első állomása volt. A verseny részletes eredménye megtekinthető ide kattintva.

A hazai 420-as mezőny először a következő hétvégén Majthényi Emlékversenyen jön össze ranglistaszinten, majd a válogatott keret a pünkösdi hosszú hétvégén a Garda tavi Campionében a 4 Nations Cupon folytatja, ahol az osztrákok mellett, az olaszokkal, a németekkel, a svájciakkal, a csehekkel, a lengyelekkel, a szlovénokkal és a horvátokkal mérhetik össze erejüket.

A Sail Centrope sorozat második állomása pedig a THE Olympic Regatta alatt lesz júliusban, ahové várjuk az osztrák és a cseh egységeket is.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!