Ősszel egy újabb Arcadia mutatkozik be

2016. június 30.
Címkék :

2.arcadiaA környezetbarát jelzővel illetett olasz vállalat, az Arcadia Yacht szeptemberben mutatja be legújabb hajóját, az Arcadia 100-at. Az ünnepélyes leleplezés Cannes-ban lesz, a Jacht Fesztiválon.
Az Arcadia 100 hajótest alumíniumból és GRP (üvegszállal erősített műanyagból) készül. A modell 31,06 méter hosszú, 7,75 méter széles. A súlya kevesebb, mint a korábbi verzió, az Arcadia 85-é, így több hely és lehetőség marad a belső terek kihasználására.

Arcadia_living_room

A plafontól a földig érő ablakok és a napkollektorok modern és exkluzív hatást keltenek. Emellett PV rendszerrel működik az elektromos hálózat, így hibrid technikával lehet akár világítani, melegíteni. A napkollektor és PV rendszer kombinációja adja a környezetbarát megnevezés alapját. Ráadásul a belső terek dizájnját is meghatározza a technológia.

Arcadia_100
A fedélzeten öt kabin található, a tulajdonosi kabin közvetlenül a privát napozóra nyílik. Mosókonyha, öltöző, fürdő is tartozik a tágas, jól megvilágított lakosztályhoz. Az enteriőrt a vörös és a szürke színek uralják, melynek ötlete és tervezése Alex Turco olasz művész nevéhez fűződik.

Arcadia_100

Az Arcadia 100-at két egyenként 1000 lóerős V8-as MAN motor hajtja. Maximum sebessége 18 csomó, utazósebessége 16 csomó, optimális fogyasztás pedig 14 csomónál érhető el.

ARCADIA-100-TC-003-BB

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!