Óriás luxuskatamarán épül Fokvárosban

A Two Oceans Marine bemutatta új, 87 láb hosszú, a Du Toit Yacht Designnal közösen tervezett egyedi motoros katamaránjának részleteit.

A luxuskatamaránok dél-afrikai specialistája már az építés utolsó fázisában jár, a hajó a Two Oceans és a Du Toit Yacht hosszú távú együttműködésnek legújabb fejezete, a közös munka során eddig 14 nagy, 60–110 láb közötti, teljes mértékben egyedi megrendelésre készült katamarán született.


A Two Oceans 870-et úgy emlegetik, mint „az átgondolt tervezés diadala”. Négy különböző szintet kínál, a főfedélzet – kifinomult szalonjával és jól felszerelt konyhájával – a társasági élet központja, itt található az első és hátsó kokpit is.

Az alsó fedélzetre leereszkedve egy privát birodalom tárul elénk, ahol minden hajótestben két vendégkabin található saját fürdőszobával, páratlan kényelmet és magánéletet biztosítva a hajón tartózkodók számára.

A felső fedélzetet jórészt a tulajdonos kabinja foglalja el. A fokozott intimitást biztosító térhez, gardróbszekrények, kávézó és egy privát hátsó terasz tartozik.

A legfelső szinten a flybridge koronázza meg a jachtot, körpanorámával, tágas társalgóval, bárral és egy pihenőrésszel.

„A kivételes hajóépítői képességeiről híres Two Oceans Marine ismét olyan hajóval jelentkezett, amely nemcsak megfelel a luxuskatamaránok világában szokásos, magas elvárásoknak, de meg is haladja azokat” – állítja a hajóról hírt adó sajtóközlemény.

A Two Oceans tavaly kezdte meg az Eclipse 505 gyártását, a gyorsjáratú tórahajót a HMY Yacht Salesszel közösen hozták tető alá. Az amerikai székhelyű Balance Catamaransszal szintén partnerségben állnak, velük a Balance 442, 482 és 750 típusok építésére szerződtek.

A Two Oceans 870 motoros katamaránt bemutató rövidfilm:

YouTube video

(forrás: ibinews.com, fotók: 2oceans.co.za)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!