Nyerj VIP-belépőt a Kékszalagon

2017. június 29.
Címkék :

Tetszenek a víz felett száguldó GC 32-esek? Képzeld el, hogy a cardiffi városháza előtt térről nézed az öböl vizén repkedő katamaránokat egy VIP-páholyból! És az igazi jó hír: ha te is gyors vagy, mint egy GC 32, akkor mindezt megnyerheted az Erste World Kékszalag kvízjátékán.

Az Extreme Sailing Series regatták a világ legnépszerűbb vitorlásversenyei közé tartoznak. A nézők közvetlen közelében, a világ legszebb városainak kikötőiben a víz felett „repülő” hajók rendkívüli látványt nyújtanak.

Az Erste World, a Kékszalag névadó támogatója a Kékszalag minden résztvevőjének és látogatójának lehetővé teszi, hogy nyerjen egy páros VIP-belépőt a versenysorozat cardiffi versenyére, amelyre augusztus 25–28. között került sor. Ehhez mindössze néhány Kékszalaggal kapcsolatos kérdésre kell válaszolni az Erste World Kvíz Applikáció segítségével. Az app Androidra már letölthető a Google Playből, és hamarosan elérhető lesz iOS-változata is az Apple Store-ban.

A játékot a díjkiosztó alatt, július 8-án szombaton, 19.00 órakor indítjuk. A letöltött applikációval bárki játszhat, az is, aki nem tud ott lenni az eseményen. A leggyorsabb válaszadó már csomagolhat is, utazik Cardiffba! De értékes díjakat nyer a többi helyezett is, egészen a hatodik leggyorsabbig. A díjak: két VIP Paddock Club belépő a Hungaroring Forma–1 Magyar Nagydíjra az Emirates felajánlásával; 1 palack Laposa Selection Kéknyelű 2017; egy álcázott kulcsszekrényt ábrázoló kép a Jóhajótól; egy pár tenyésztett édesvízi gyöngy fülbevaló ezüst alkatrésszel a Schoeeffeltől; két belépőjegy a Paloznaki Jazz Piknikre.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!