Nyeremény a kitöltésért: készül a Nemzeti Horgászturizmus Stratégia

Ehhez kapcsolódóan a Magyar Országos Horgász Szövetség létrehozott egy kérdőívet, amely nyereményjáték is.

A Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) új Nemzeti Horgászturisztikai Stratégiát készít, és e munka sikeréhez elengedhetetlen a horgászok véleményének, valamint a kiinduló helyzetnek az átfogó ismerete. Azt kérik a horgászoktól, hogy a jövő fejlesztéseinek megalapozása, és a közös munka sikerének érdekében mindenképp töltsék ki a kérdőívet.

A kutatásban részletesen rákérdeznek a horgászati, a költési szokásokra, az anyagi helyzetre, de az önkéntesek véleményt mondhatnak a vízkezelőkről, az elmúlt öt év horgászati helyzetének változásáról és megjelölhetik azokat a dolgokat is, amelyek problémát jelentenek.

A több témára kiterjedő kérdőívben azt is tudakolják, hogy a pecások milyen csatornákon keresztül szerzik be az információkat, hogyan fejlesztik tudásukat. A hatályos adatvédelmi jogszabályok alapján a kitöltés, a feldolgozás és a felhasználás során az adatok védelmét és a felhasználás célhoz (horgászturisztika megalapozása) kötöttségét folyamatosan biztosítják.

A kérdőív kitöltéséhez kapcsolódik egy nyereményjáték, amelyben azok, akik megadják a horgászkártyaszámukat valamint az e-mail-címüket, sorsoláson vesznek részt. Minden ezer beküldött űrlaphoz kapcsolódóan a következő nyereményeket sorsolják ki: I. díj: 1 éves (2024. évi) összevont, korosztály, jogosultság szerinti országos területi jegy, II. díj: 1 db 50 000 forint értékű horgászcikkutalvány , III. díj: 2 db 25 000 forint értékű horgászcikkutalvány (2 nyertes részére), IV. díj: 3 db 10 000 forint értékű horgászcikkutalvány (3 nyertes részére), V. díj: 3 db egyéves előfizetés a Magyar Horgász magazinra vagy 1 éves előfizetés a digitális Magyar Horgászra (3 nyertes részére).

A nyereménysorsolásra október 25-én 14 órakor kerül sor. A kitöltés határideje október 10. A kérdőívet ide kattintva lehet kitölteni.

fotók: balatonfishing.hu, theliteraryflyfisher.com, berek.hu

forrás: berek.hu

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!