Nemsokára kiderül, hogy melyik lesz az év hajója

2016. október 27.
Címkék :

s50_duino_1429209927031645200_copyA jelöltek listája elkészült, az annapolisi Sailboat Show-n pedig kiderül, hogy melyiket választják a 2017-es év hajójának.

A Cruising World és a Sailing World magazin elkészítette a jelöltek listáját, amelyek közül a legjobb megnyeri a 2017 Boat of The Year-elismerést, azaz az a hajó lesz a világ legjobbja jövőre. A marylandi Annapolisban rendezendő Sailboat Show-n derül fény a győztes vízi járműre.

unknown-12_copy

A hajóknak fel kell sorakozniuk a magazinok szakértőiből álló zsűri előtt, akik több szempontot is mérlegelve döntik el a végső sorrendet. „A szűkített listára került mintegy kéttucatnyi hajó érdekes keveréket nyújt. Találunk köztük sportos hajókat és hosszú távú utazásra tervezett vízi járműveket, valamint a katamaránokat is” – mondta Herb McCormick, a Crusing World munkatársa. – „A független zsűrinek nehéz dolga lesz, ha el akarja dönteni, hogy melyik lesz az év hajója” – tette hozzá.

crw_boty_logo_2017

December végén minden kiderül, ugyanis akkor hozzák nyilvánosságra a szavazás végeredményét, hogy melyik lett az 2017-es esztendő legjobb hajója – írta a sailingworld.com.

slw_boty_logo_2017

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!