Néhány játékszer az élvezetes hajózásért

lampuga_electric_surfboard_A Superyachts Tenders and Toys megválasztotta az idei öt év legjobb játékát, amelyekkel hajózás közben eltölthetjük az időnket. Ezekkel garantáltan nincs unatkozás!


Nagy teljesítményű elektromos kerékpár
Amennyiben elég nagy hajót bérelünk, akkor szélcsendben akár a fedélzeten is tekerhetünk, ám ha megérkezünk a szárazföldre, ideális megoldás arra, hogy energiakímélő módon fedezzük fel a környéket. A HPC kerékpáros Revolution X modellje a legnépszerűbb megoldások közé tartozik.

revolution_x_hpc
Tengeralattjáró
Egy tökéletes játékszer, hogy ne csak a víz feletti, hanem a víz alatti világot is szemügyre begyük. A Super Yacht Sub 3-mal egyszerre három ember is lemerülhet, 328-tól 984 láb mélyre, hogy felfedezze a csodálatos tengeri élővilágot.

super_yacht_sub_3
Elektromos szörfdeszka
A Lampuga cég legújabb elektromos szörfdeszkái jóval csendesebbek, mint a korábbi modelljeik, ami köszönhető a szénszálas technikának, valamint a beépített lítium-ionos akkumulátoroknak.

lampuga_electric_surfboard_

Humdinga
Ez a nagy sebességű kétéltű jármű szárazföldön majdnem 50 km/h-s sebességre képes, ráadásul egyszerre hatan is elférnek benne, így az egész család elindulhat a felfedezőútra.

humtrio1

Környezetbarát golflabda
A golf szerelmesei egy-egy kikötés során eddig is szívesen hódoltak kedvenc sportjuknak, ha pedig ezzel a labdával játszanak, még a környezetet sem szennyezik a céltól messzire elütött labdáikkal.

ecobioball

Forrás: yachtingmagazine.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!