Nagy teljesítményű hajócsavart mutatott be a Suzuki

A Jokohamában rendezett Japán Nemzetközi Hajókiállításon (Japan International Boat Show) mutatta be a Suzuki felső kategóriás, négyütemű hajómotorjaihoz tervezett nagy teljesítményű hajócsavar-termékcsaládját.

Az új hajócsavarok a Watergrip márkanevet viselik és újdonságnak számító jellemzőikkel a Suzuki hajómotorjainak páratlan teljesítményét fokozzák.

Watergrip Standard
A standard Watergrip hajócsavarok egyik előnye az új, cserélhető agy, amelynek kialakításánál a megcsúszás elkerülése és a motorütődésekkel szembeni védelme volt a legfontosabb szempont. Emellett az új agy cseréje szükség esetén egyszerűen, különleges présszerszám nélkül hajtható végre.

Watergrip Dual
A Suzuki új DF325A modellje, valamint a csúcsmodell DF350A saját Watergrip Dual hajócsavarokat kap, amelyek nagyobb teljesítmény és stabilitás elérését teszik lehetővé, továbbá az ellentétes irányba forgó hajócsavaroknak köszönhetően hatékonyabban alakítják át a motor teljesítményét tolóerővé.

Watergrip Sport
A Watergrip termékcsalád harmadik bemutatott modellje – amely egyelőre koncepció – is a jobb kormányzási stabilitást biztosító professzionális Suzuki-hajócsavarok új generációjának tagja lesz.

„Örömmel mutattuk be hajócsavarjaink új professzionális termékcsaládját. Reméljük, hogy mindezzel mi is hozzájárulunk a Suzuki hajómotorok tulajdonosainál a páratlan élményhez és ahhoz, hogy így még több hajós válik majd a Suzuki termékek rajongójává világszerte” – nyilatkozta Yasuharu Osawa, a Suzuki globális hajózási üzletágának ügyvezető igazgatója.

A Suzuki hajómotor-kínálatát már a kezdetektől fogva tengeri használatra tervezték. A cég összes négyütemű hajómotorja rendkívül csendes üzemű, és az alkalmazott, a hajózási piacon élenjáró technológiáinak köszönhetően a teljesítmény feláldozása nélkül biztosítja az üzemanyag-hatékony működést. A könnyű, hordozható DF2.5 hajómotortól a Suzuki termékpalettákát vezető új DF350A V6 hajómotorig a Suzuki hajómotoros üzletág minden alkalmazási területen kiváló megoldásokat kínál a vásárlók részére.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!