Nagy sikert aratott a luxusshow

Az első alkalommal megrendezett London Luxury Afloat kiállítást a szervező British Marine, a kiállítók, a szponzorok és a látogatók egyaránt jelentős sikernek nevezték.

A St Katharine Docksban április 21–24. között először megrendezett négynapos eseményen olyan luxusjachtmárkák luxushajóit láthatták az érdeklődők, mint a Sunseeker, az Oyster, a Fairline, a Hallberg-Rassy, a Pearl Yachts, az Azimut, a Falcon és a RYCK, valamint megjelent a Float8 által kifejlesztett környezettudatos úszó otthon.

A parton több exkluzív bemutatót tartottak, amelyeken kisebb hajókat, termékeket és szolgáltatásokat ismerhetett meg a közönség, így felvonult a Helm Yachting Holidays, a Raymarine, az Ultimate Stream, a Waterlodge UK és a szuperjacht-kiegészítőket gyártó Fliteboard. A Bentley Motors, az esemény kizárólagos luxusautóipari partnere három modellt is felvonultatott kínálatából: a Continental GTC Speedet, a Continental GT Mullinert és a Bentayga Hybridet.

Sor került az új Oyster 495-ös hivatalos bemutatójára, amelyen részt vett a Forma–1-es legenda Eddie Jordan és a kétszeres olimpiai aranyérmes Shirley Robinson.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ennyire jól sikerült a London Luxury Afloat – mondta Lesley Robinson, a British Marine vezérigazgatója. – Közösen dolgoztunk a luxusvitorlások és motoros jachtok piacának képviselőivel, hogy olyan eseményt hozzunk létre, amely a vásárlóikra szabott, és fantasztikus volt látni, hogy mindez megvalósult. Rendkívül örülünk annak is, hogy partnerségi szerződést kötöttünk a St Katharine Docks kikötővel, amely alapján tovább fejleszthetjük és bővíthetjük ezt a fantasztikus eseményt, olyan platformot biztosítva a luxusjachtok piacának, ahol a leendő vásárlók megismerhetik a márkákat.”

(forrás: boatingbusiness.com, fotók: London Luxury Afloat)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!