Most érdemes hajóval utazni

2016. augusztus 10.
Címkék :

bahart-hajoA Balatoni Hajózási Zrt. értékes nyereménnyel jutalmazza az év ötszázezredik személyhajós utasát. Az idei szezonra megújult és kibővült hajós programkínálatnak köszönhetően a nyeremény akár ezen a héten gazdára találhat.


A személy- és programhajók esetén az idén augusztus 20-ára érte el a Bahart az 500 ezres utasszámot, az éves utasszám pedig valamivel 600 ezer fölött alakult. A személyhajózás esetén pedig – a balatoni turizmus adatait, az időjárás-előrejelzést és az eddigi idei utasszámadatokat figyelembe véve – a Bahart az idén már augusztus 10–12. között köszöntheti a félmilliomodik utasát.

bahart-balatoni
A társaság szeretné a sajtó és a hajón utazók jelenlétében értékes nyereménnyel meglepni a szerencsés utast. Az előre valószínűsíthető, hogy a szerencsés utas a legforgalmasabb útvonalak egyikén (Fonyód, Badacsony, Siófok, Balatonfüred, Keszthely) a délelőtti kirándulóidőben járó menetrendi hajók valamelyikén örülhet majd a meglepetésnek.

balaton
A Balatonra látogató belföldi és külföldi vendégek keresik a hajós programlehetőségeket, így akár önálló programként, akár a települések kellemes elérésének közlekedési eszközeként is igénybe veszik a hajókat és kompokat. A szezon eddigi alakulása alapján a Balatoni Hajózási Zrt. vezetése bizakodó, hiszen az előzetes várakozások szerint a balatoni hajózás valamennyi ágazata, így a személyhajózási, a komp- és a kikötői ágazat is sikeresen teljesít a 2016-os szezonban. Az utasszámnövekedést az is mutatja, hogy a Bahart már augusztus elején a fedélzetéen köszönhette a félmilliomodik komputasát.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!