Mosolygós jacht a láthatáron

Pershing-140-bow-665x505Igen, a Pershing 140 sportautóra emlékeztető acélrácsa mintha ránk mosolyogna… Nem véletlenül mondja Fulvio De Simoni a dizájner, hogy valójában ez a kedvenc része a Pershing új koncepcióján.

Bár a tervek szerint csak 2018-ban kerül vízre a 140, már most is számos képet és még koncepció videót is megnézhetünk róla. A látványok szerint, mint általában minden olasz tervezésnél a Pershing 140-nél is a stílus igen nagy szerepet kap. A 140 láb hosszú jacht az első Pershing, amely a Ferretti Group műhelyében készül.

A jacht méreténél fogva teljesen új irányt nyit meg a Pershing rajongók előtt. A tervezőcsapat éppen ezért számos tanulmányt készített a testről, még hadihajók vizsgálatába is belefogtak, pontosan azért, hogy a már megszokott színvonalat és kényelmet a nagyobb testre is biztosítani tudják.

Pershing-140-running

Az elképzelések szerint többféle motorváltozattal lehet majd választani a jachtot. A gyengébb motorokkal 24 és 33 csomó topsebesség, míg az erősebbel 38 csomó is elérhető. És hogy kiknek szánják ezt a csodaszép luxusjárművet? De Simon szerint azoknak, akik képesek a megszokott, szedánjukat egy kényelmes sportkocsira cserélni az élmény kedvéért.

Pershing-140-superyacht-front-view

Forrás: http://www.pershing-yacht.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!