Monte Carlo Yachts – MCY 70

A Monte Carlo jachtok természetes evolúciójának egyik mérföldköve ez az egyedi dizájnú jacht. Az MCY 70 összhangban tartja a luxust és az eleganciát, mindemellett nagyon magas szintű kényelmet nyújt.

Az új motoros jacht tökéletesen megtestesíti a Monte Carlo Yachts értékeit, valódi otthon – távol az otthontól. Belső berendezése egyedi és elegáns, a geometrikus minták és lineáris struktúrák felhasználásával egyszerre nyújt melegséget és modern hangulatot. A fényvisszaverő anyagok és a lakkozott fa az egész belső teret fényárban fürdetik. Ezeket a felületeket kiegészíti a természetes fapadló, míg a függőleges panelek, valamint a sok szövet kellemes kontrasztot alkotnak a lakkozott belső terekkel.

Az új jacht további meghatározó jellemzői közé tartozik az MCY legnagyobb modelljei által inspirált szénszálas T tető, amelynek támasztékai alig szakítják meg a körpanorámát, valamint a megnövelt méretű flybridge teljesen testre szabható a társalgóval.

Ha nagyon szeretsz egy hajót, nehéz leplezni az érzést. És ez még inkább így van, ha ez a hajó teljesen különbözik az összes többitől – nagyon fontos tulajdonság egy olyan piacon, ahol a jachtok gyakran nagyon hasonlítanak egymásra. Az új Monte Carlo Yachts MCY 70 ehelyett egyedi és összetéveszthetetlen személyiséggel büszkélkedik, ami egészen különleges jelleget kölcsönöz neki.

Csendes menet
Körülbelül 6 csomós sebességnél a két Man V8-as motor zaja enyhén hallható. Apró tolás a gázkaron, és a hajó máris eléri a 10-11 csomó körüli sebességet. Mindeközben teljesen stabil, az utasok úgy érezhetik magukat, mint ha egy 30 méteres jacht fedélzetén lennének, ráadásul ilyenkor is lehet szinte suttogva beszélgetni a beltérben, mert a hangszigetelés tökéletes.

Az alsó fedélzetre két bejáraton keresztül lehet bejutni: az egyik az egyik a tulajdonosi lakosztály számára van fenntartva, a másik pedig a három másik bejárathoz, a kabinok számára. Előbbit teljesen leválasztották a hajó többi részéről, a hátsó szekciót tartva fenn neki, kihasználva az 5,5 méteres szélességet: lakosztály közvetlen kijárattal a belső szalonba, a kokpit társalgójába… és így a tengerpartra is.

A hajó orra a Monte Carlo Yachtoktól megszokott módon a szélvédők mellett is elvezető oldalfedélzetről érhető el, ahogy előttünk emelkedik, olyan, mint egy terasz a tenger fölött. Itt a Nuvolari Lenard stúdió által tervezett vizuális hatás nagyon hasonlít ahhoz, amit a világ legszebb szállodai sky lounge-ainak végtelenbe nyúló medencéi nyújtanak.

A flybridge különálló térként is megállja a helyét. Amellett pluszkormányállásnak ad otthont, valamint luxus „felső társalgót” is kínál, amely az egyedi megvilágítás miatt biztosan a hajó egyik legkedveltebb része lesz.

A Monte Carlo MCY 70 – hasonlóan az MCY 76 modellhez – Skylounge-kivitelben is rendelhető.

A Monte Carlo Yachts hazai képviseletét a Pannon Yacht Kft. látja el.

Monte Carlo MCY 70-est bemutató rövidfilm:

YouTube video
   - ha tetszett, ajánld másoknak is!