Mire is kell figyelni a tókerülő versenyen? – Kékszalag tippek 4. rész

2016. július 10.
Címkék :

kekszalag_tippek_4_reszSorozatunk záró részében elsősorban a biztonságra szeretnénk felhívni a figyelmet. Ez a lehető legfontosabb, hiszen mindenki számára az a legfontosabb, hogy éppségben érjen célba. Ha pedig célba ért, akkor már csak az ünneplés marad hátra. Mert ha valamire igazán igaz, hogy a részvétel a fontos, az pont a Kékszalag. Persze van, aki tudatosan az élre akar törni, de a mezőny jelentős része egy felejthetetlen élménnyel szeretne gazdagabb lenni!

Biztonság

Ha kapitány vagy, tied a felelősség, ha legénység vagy, akkor is égy résen. Jusson mindenkire mentőmellény, legyen elég víz a fedélzeten, ha van motoros, az működő képes legyen. Azt ugye említenem sem kell, hogy a hajózási felszerelés megléte milyen jelentőséggel bír – és nem csak a hatóság szempontjából.  Ha teheted, már jó előre töltsd le a telefonodra a Balatonhelp ingyenes, segélykérő alkalmazást, így egy gombnyomás csak a riasztás.

Szórakoztatás

Amennyiben rendesen felkészültél, jöhet a szórakoztatás. Készíts képeket, akár kis video felvételeket, számolj be róla szeretteidnek, a barátoknak. Mesélj nekik a Kékszalag kalandról – és ne feledd, ezt menetközben is megteheted, ha van nálad felöltött, működő telefon, pótakkumulátor.

Díjkiosztó ünnepség

Vedd fel a csapatod ruciját vagy a Kékszalag pólót és erre mindenképpen gyere el, mely 2016. július 16-án 18:00 órakor lesz. Az ünnepség pontos helyszínét a hirdető táblán jelzik majd.

Legyen kiváló szeled, érezd nagyon jól magad, és legyen felejthetetlen élményed az ide Kékszalag.

kekszalag

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!