Minden, amit tudni szeretne Fa Nándorról

Magad, uram címmel megjelent Fa Nándor önéletrajzi kötete. A kiváló vitorlázó volt első magyar, aki körülhajózta a földet, ráadásul nem is egyszer.

Fa Nándor keményen dolgozó szülők negyedik gyermekeként határozta el, hogy megvalósítja álmát, és a körülmények dacára a világ legjobb vitorlázóival küzd meg az óceánokon. Ez a keményfejűség tette aztán eredményes sportolóvá, minden kudarcon túllépő hajóssá, sikeres üzletemberré a maga urává. Követendő példa mindazoknak, akik úgy döntenek: soha nem adják fel.

Könyvében saját szavaival mesél gyermekkoráról, családjáról, karrierjéről, munkáiról és természetesen a hajózásról. Először olvashatók részletek a 2016–17-es Vendée Globe során írt hajónaplóból valamint látható több mint 70 kivételes fotó Fa Nándor életéből.

Fa Nándor hajótervező és -építő óceáni vitorlázó 1953-ban született Székesfehérváron. Ötször kerülte meg a földet tízszer szelte át az egyenlítőt számtalanszor átkelt az Atlanti-óceánon. Egyetlen magyarként háromszor indult a megállás és külső segítség nélkül teljesítendő Vendée Globe nevű földkerülő szóló versenyen legutóbb 2016–2017-ben a magyar építésű Spirit of Hungary nevű 60 lábas versenyhajóval.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!