Mercedes-Benz is a luxus motorcsónakok piacán

2016. április 19.
Címkék :

Mercedes-Benz-YachtNem a Mercedes-Benz a legelső prémium autómárka, amely motorcsónakkal rukkol elő. De hasonlóan az Aston Martinhoz vagy a Bugattihoz, ők is a brand sajátosságait viszik tovább a vízre. Az Arrow460-Granturismot Franciaországban mutatták be.

A 14 méter hosszú „ezüst nyíl” kiválló keveréke annak, amit a motorcsónak rajongók igazán keresnek. 960 lóerejével hű marad a Mercedes-Benztől elvárt teljesítményhez. Az autópiacról való kintekintás egy újabb fejezet a legendás márka életében.

Mercedes Benz

„Minden, amit az Arrow460-Granturismo megtestesít egyedi és különleges, kezdve egészen a legkisebb részletektől. Ez egy olyan motoryacht, amely minden apró alkatrészében tulajdonosa igényeihez igazodik” – mondta Ron Gibbs, a Mercedes motorcsónakot gyártó részlegének vezetője. „Gyártásakor a legjobb mérnöki megoldások kerültek előtérbe, ahogy ez szárazföldi márkatársainál is lenni szokott. Az innováció és az elegancia keveréke, amely a vásárlók számára egyet jelent a Mercedes-Benz márkával” – tette hozzá Gibbs.

Mercedes Benz vízen

Forrás: Luxuo

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!