Megválasztották a legjobb horvát kikötőt

A horvátországi kikötők vendégeinek értékelése alapján a Marina Punat lett 2017 legjobb horvát kikötője, így ez a hely kapta meg a Golden Anchor Jutarnji list 2017 díjat.

A Hanza Media által készített projektben – amelyet a Horvátországi Turisztikai Minisztérium és a Horvát Idegenforgalmi Hivatal támogatásával szervezett – a punati marina után a második helyen a Dubrovnik környéki ACI Marina Slano végzett, míg a harmadik legjobbnak az Ugljan szigetén lévő Olive Island Marina bizonyult.

A kikötő értékelés 32 marinát foglalt magában, összesen 11 500 kikötőhellyel. A sorrend kialakításkor összehasonlították a szolgáltatások minőségét a horvát kikötőkben az országos nautikai turizmus minőségének javítása érdekében.

A felmérés során több mint ezer hajóst sikerült bevonni a 32 helyszínen, hogy nyilatkozzanak az egyes horvát kikötők előnyeiről és hátrányairól. A válaszolók az egyes kategóriákat 1-től 5-ig értékelték, többek között a kikötő rendezettségét, szervezését és tisztaságát, a személyzet vendégszeretetét, a vendéglátást, a kikötő adottságát, valamint a szórakoztató és sportolási lehetőségeket.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!